Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/a/9/pellucid.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Välkommen till oss på Pellucid Family

Vi tror på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet och vill vara en katalysator för företagande som har annat än vinst och tillväxt som huvudfokus. Vi tror på jämlikhet, allas rätt i samhället och att agera med så mjukt fotavtryck som möjligt. Vi tror även på att utveckla oss själva, både professionellt och personligt. Vi lägger stor vikt vid våra kärnvärden och ett tryggt arbetsklimat som föder kreativitet och arbetsglädje. Vi utvecklar våra tjänster kring fyra byggstenar.

 


Medmänsklighet, delaktighet och samverkan

Vi utgår alltid från grundprincipen att sätta människan i centrum och därifrån utveckla kunskap, arbetssätt, verksamheter och processer kring människan och inte tvärt om. Vi är övertygade om att medmänsklighet föder förtroende, trygghet och genuint bemötande. Att öka delaktigheten bidrar till syfte, engagemang och riktning. Prestigelös samverkan med tydlig riktning föder välvilja och öppenhet.

Kunskap, kompetens och forskning

Vi tror inte på bondfångeri, skyltfönstersverksamhet eller att uppfinna hjulet igen, utan vill vara delaktiga i att utveckla och skapa ett samhälle som bidrar till en förändring som skapar verklig nytta. Vi tror på att stärka kunskapen och kompetensen som redan finns inom organisationen och vara en katalysator föra att utveckla medarbetarna och verksamheterna samt matcha verksamheternas behov med redan pågående arbete och forskning i Sverige.

Uppföljning och mänskliga värden

Vi tror på att koppla samman uppföljning med hur människor upplever det arbete som organisationen utför.  Med en tydligare kundorienterad verksamhetsutveckling kommer organisationens förtroendekapital och anseende att öka. Vi är övertygade om att de mänskliga värdena i uppföljningen föder engagemang hos kunder, medarbetare och beslutsfattare.

Ansvarsfullt företagande med ansvarsfulla affärsmodeller

Vi tror på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet och vill vara en katalysator för företagande som har annat än vinst och tillväxt som huvudfokus. Vi tror på jämlikhet, allas rätt i samhället och att agera med så mjukt fotavtryck som möjligt. Skattemedel värnar vi om och tar kontinuerligt fram hållbara affärsmodeller. Vi tror på att hushålla med våra egna resurser för att hålla en konkurrenskraftig och hållbar prisnivå.

Share This