Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/a/9/pellucid.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Tillsammans bidrar vi till något bättre, ett litet steg i taget. 

Det vi kallar samhällsengagemang innebär att vara en aktiv part för att förbättra för utsatta grupper i samhället.  Vi tror på att bidra med faktiska handlingar och inte bara donationer. Vårt fotavtryck ska vara mjukt. 

Just nu arbetar vi med att utveckla förutsättningarna för personer med funktionsnedsättning, anhöriga och människor utanför arbetslivet.


Vad vi erbjuder och arbetar med

Nedan finner du vad vi jobbar med inom den sociala dimensionen. Vi agerar aktivt själva för att skapa förändring och förbättring för utsatta grupper i samhället och är alltid intresserade av bra idéer, projekt och förslag. Är det något du funderar över eller vill bolla så hör av dig till oss.

Sociala innovationer och projekt

Lyssna in gruppers behov och arbeta för att skapa bättre förutsättningar genom nya metoder, ökad kunskap och medvetenhet, förändrade arbetssätt, teknik, bemötande m.m. Tillsammans med olika föreningar och organisationer tar vi fram projektförslag och söker medel från olika fonder och potentiella finansiärer.

Vi söker kontinuerligt samarbetspartners, finansiärer och nya lösningar.

Har Du/Ni förslag på idéer och möjligheter så kontakta oss gärna.

Ökad kunskap och medvetenhet

Vi tror på att stärka egenmakten och öka möjligheten för utsatta personer och grupper att höja sin röst. Det tror vi kan ske om användarperspektivet får högre prioritet och större fokus. Det vi kallar för utförarperspektiv (ex kommun, region, departement osv) är ofta styrande idag och det är svårt att genom dagens uppföljning se om de grupper som utförarna finns till för verkligen upplever att deras situation förbättras av de beslut som fattas.

Nu vet du hur vi jobbar inom sociala innovationer och projekt.

Nu är vi nyfikna på att veta mer om Dig och Dina utmaningar, visioner, tankar och idéer. Hör av dig till oss för vidare dialog.

Kontakta Magnus för mer information

Jagrund

Hör av dig till mig

Share This